VİRANŞEHİR ADLİYESİ
Viranşehir Hakim-Savcılar Lojmanına 17 Şubatta Yapılan Saldırının 5. Yıldönümünde Şehitlerimiz Dualarla Anıldı

      17 Şubat 2017 tarihinde Yenişehir mahallesinde bulunan Hâkim ve Savcılar Sitesine yönelik bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden Şehit İbrahim Kete ve Şehit Ahmet Oktay Günak için anma programı düzenlendi.

    Anma Programına Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah Erin, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Önder Yeniçeri, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Tuncay,  Viranşehir Komisyon Başkanı Eser Ekici, İlçe Kaymakamımız Sayın Önder Çengel, Şanlıurfa İl Emniyet Müdür Vekili Bülent Tırnaksız, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hüseyin İlhan, Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK’lar, muhtarlar, şehit yakınları ve gaziler ile vatandaşlar katıldı.

       Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Tuncay konuşmasında; ''17.02.2017 tarihinde İlçemiz Yenişehir Mahallesinde Hakim-Savcı Lojmanlarına yapılan hain terör örgütü saldırısında 11 yaşındaki yavrumuz Ahmet Oktay Günak ile kahraman bekçimiz İbrahim Kete şehit düşmüştür. Bugünkü tören ile şehitlerimizi bir kez daha yad ederek şehit yavrumuz ile aynı saldırıda şehit olan kahraman bekçimiz İbrahim Kete ve diğer tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar diliyoruz'' dedi. 

         Viranşehir Adliye Sarayı'nda şehitler için hazırlanan şehitler köşesine karanfil bırakılması ile başlayan anma programı Çarşı Mahalle Bekçisi Şehit İbrahim Kete'nin Karatepe Mahallesindeki kabri başında devam etti. Viranşehir İlçe Müftüsü Mahmut Kaya ile birlikte şehitler için dualar edildi.